Instrumental og vokalundervisning
Kulturskolen driver først og fremst instrumental og vokalundervisning på alle nivåer, og du kan lære trekkspill/accordeon, piano, keyboard/synth/el-orgel, gitar, el-bass, kontrabass, sang, messinginstrumenter, treblåsinstrumenter og slagverk.

Billedkunst
Vi tilbyr forskjellige kurs for barn. Ta kontakt for mer informasjon og for å melde ditt behov.

Ballett og danseundervisning
Ballett/danseundervisning tilbys fra 4 år og oppover. Undervisningen foregår i aldersinndelte grupper i vår flotte ballettsal.

Fabrikkteateret
Fabrikkteateret er kulturskolens eget lille teater på Kapp Melkefabrikk. FABRIKKTEATERET driver med masse spennende aktiviteter som dramaleker, improvisasjon, rolleleker o.l. Deltagerne er i stor grad med på å bestemme innholdet. Teateret består av forskjellige grupper. Vi har satt opp en masse forskjellige forestillinger: alt fra Shakespeare til egenproduserte forestillinger som "Eventyret om Nøtteknekkeren" og "Tussefest". Skoleturneer og festivaler står også på programmet. Fabrikkteateret er også for deg som ikke vil være skuespiller, men som synes det er morsommere å arbeide med kulisser, tekster, regi, kostymer, lyd og lys.

Babysang - Mini-klubb
Tilbud for barn 0-2 år. Sang, dans, rytme, lek, rim og regler.

Musikkgrupper for barn
Vi har forskjellige musikkgrupper for barn som er for unge til å starte på individuell undervisning eller som ikke har bestemt seg for hvilken "gren" de vil satse på. 

Rockeverkstedet
-  er beregnet på ungdommer som vil spille i band, jazz, rock eller pop. Dersom du allerede har et band, men trenger et sted å øve og kanskje litt hjelp med å få det til å låte slik som du vil, eller du bare har lyst til å spille sammen med andre, ta kontakt med oss! Rockeverkstedet er fullt utstyrt med trommer, PA og backline.

Kulturproduksjon
Kulturskolen Mjølkefabrikken kan levere eller formidle kulturinnslag av enhver art og til ethvert formål. Profesjonelle utøvere, elever, amatører, ensembler og enkeltpersoner, foredrag, musikk, dans, teater, underholdere, konfrensierer, og mye mer. Vi har en stor kontaktflate, og kan hjelpe deg med ditt arrangement, enten det er på melkefabrikken eller andre steder.”

Utøvende virksomhet
Utøvende virksomhet er en nødvendig del av undervisningen, og gjennom året har musikkskolen mange huskonserter og andre arrangementer hvor elever og andre får presentere seg. Dessuten leverer vi musikere til en mengde små og store tilstelninger både her på bygda og utenfor vår egen kommune.

 

 

span style=