Kulturskolen Mjølkefabrikken har fagfolk med bred bakgrunn fra musikk- og kulturområdet.

 

Per Inge Høiberg
Rektor.
Underviser i messing og piano når det blir tid til det. Mastergrad i musikkvitenskap fra universitetet i Århus og musikerutdannelse fra konservatoriene i Århus og Tromsø. Var gründer da musikkskolevirksomheten startet på Toten i 1985.

Arve Øfstaas
Underviser i messingblås-instrumenter.
Kontormedarbeider.

Ansgar Ole Olsen
Underviser i kunsthåndverk og bildekunst.
Dimitre Jelev
Underviser i piano, keyboard, orgel, slagverk, data-musikk, studio. Er utdannet ved musikkakademiet i Sofia, Bulgaria. Spiller alle tangent-instrumenter, slagverk og fagott. Frilandsmusiker.
Eva Stende
Underviser i sang og piano. Utdannet fra Barrat-Dues Musikkinstitutt, sangpedagogisk linje med piano som bifag. Har også utdannelse for musikkbarnehage fra samme sted. Aktiv profesjonell utøver i mange sammenhenger. Har jobbet med kor for psykisk utviklingshemmede og grupper med Downs syndrom. Har også hatt barne- og ungdomskantori i mange år.
Geir Åge Johnsen
Underviser i slagverk/trommer - både her og der.... Aktiv profesjonell musiker i mange sammenhenger - spesielt jazz.
Solfrid Nilsson Eriksen
Underviser i saxofon og klarinett. Vikar for Karen.
Kari Langhaug
Underviser i trekkspill og piano. Var en av gründerne ved oppstarten av musikkskole på Toten. Utdannet ved Norges Musikkhøgskole. Har gitt ut CD med "Trio Belgando"

 

Katrina Stewart
Underviser i ballett Katrina Stewart har både norske, britiske og nederlandske røtter. Ble fagutdannet dansepedagog ved Teaterhøgskolen i Amsterdam med fagene klassisk ballett, moderne dans og barnedans. Før hun begynte å undervise, jobbet hun som danser. Hun har arbeidet ved private ballettskoler og ved en kommunal kulturskole i Nederland. I tillegg har hun også vært ansatt i den nederlandske nasjonalballetten. Har tatt etterutdanning ved Royal Academy of Dance, London. Katrina driver også egen virksomhet på Gjøvik: "Ballettskole Svanesjøen"
Line Løvland Øfstaas, klassisk piano
Er utdannet ved Norges Musikkhøgskole med mastergrad i klaverpedagogikk, og senere videreutdanning i kirkemusikk/orgel/cembalo samme sted.
Hun har lang undervisningserfaring fra kulturskole/ musikklinje på vdg i tillegg til at hun driver en utstrakt virksomhet som freelance musiker/akkompagnatør. Hun spiller blant annet i ensemblet "Kamelia" sammen med kollegene Karen Owrenn, sax og Arve Øfstaas, trombone.
Martin Bækkelund
Underviser i fløyte - høgskoleutdannet og aktiv musiker med lang og god erfaring.
Tonje Bakken Kvasbø
Teaterinstruktør
Les mer
Willy Skjellaug
Underviser i gitar, elbass og kontrabass. Lang erfaring som utøver og underviser både klassisk, rock og jazz - nå også på ukulele!
Erlend Fredholm
Tekniker og kontormedarbeider som ordner også det du ikke visste du trengte.....! Fleksibel arbeidstid og ditto fagområde
Oddmund Nordhagen
Vaktmester. Vedlikehold såvel inne som ute
  May Berget
Renholder
Karen Owrenn
Underviser i saxofon og klarinett. Permisjon